لنت ترمز متالیک و نیمه متالیک

لنت ترمز متالیک و نیمه متالیک

لنت ترمز متالیک و نیمه متالیک

لنت‌های متالیک و نیمه متالیک درست در نقطه مقابل لنت‌های ارگانیک قرار دارند. با اینکه لنت‌های کاملاً متالیک نیز برای مشتریان معمولی تولید شده اما در بازار انواع نیمه متالیک فراوانی بیشتری دارند. حتی اگر یک شرکت تأکید کند که لنت متالیک تولید کرده اما به احتمال زیاد لنت‌ها از نوع نیمه متالیک خواهند بود. در واقع لنت‌های تمام متالیک در خودروهای بسیار خاصی بکار می‌روند. لنت‌های نیمه متالیک دارای ۳۰ تا ۷۰ درصد فلز (معمولاً ترکیبی از آهن، مس، فولاد و دیگر فلزات) هستند و بجای رزین از گرافیت استفاده می‌کنند. همچنین لنت‌هایی با متالیک کم هم وجود دارند که درصد فلزات تشکیل دهنده آن‌ها ۱۰ تا ۳۰ درصد است.

صرف‌نظر از میزان فلز موجود، لنت‌های نیمه متالیک بسیار بادوام هستند و قدرت توقف بسیار خوبی را فراهم می‌کنند. لنت‌های نیمه متالیک از توزیع گرمایی خوبی بهره برده و در دماهای گوناگون عملکرد مطلوبی را بر جای می‌گذارند.

نهایتاً باید گفت این لنت‌ها گران‌تر از نمونه‌های ارگانیک بوده اما ارزان‌تر از انواع سرامیک هستند. البته باید به نقطه‌ضعف لنت‌های نیمه متالیک یعنی سر و صدای بیشتر اشاره کرد. همچنین به دلیل اصطکاک فلزات لنت با روتورها، گردوغبار بیشتری هم تولید می‌شود. نقطه‌ضعف دیگر این لنت‌ها استهلاک بیشتر روتورها یا دیسک‌های ترمز خواهد بود. در کل لنت‌های موردبحث برای خودروهای پرفورمنس که در پیست حضور می‌یابند توصیه می‌شوند.